lørdag den 23. marts 2013

Pillemanden kører Lamborghini

   Så fik vi Piller igen! Ja, der skal mange til i denne tid. Stoker fyret kører på højtryk for at levere varme til de to bygninger, vi fyrer skiftevis med skovtræ og træpiller. Leverandøren kører gerne mange kilometer med de store sække, men han er også standsmæssigt kørende i en stor flot Lamgorghini!

Ja, det er ganske vist! De er normalt kendt for sportsvogne, der kæmper med Ferrari om at være Italiens bedste, men de producerer altså også traktorer, og det var da også traktorer de hele startede med. De overgik kun til at producere sportsvogne for at lukke munden på stifteren af Ferrari, da de mente de kunne gøre det bedre. Jeg måtte da også lige kigge en extra gang, da jeg først så denne flotte grå Lamborghini køre ind på Gårdspladsen! Med sine 42 tommer baghjul!

1 kommentar:

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Sådan en traktor har vi også her på gården, vores er cremefarvet :-) Yngste datter har flere gange fortalt hendes drengekammerater at hendes far har en Lamborghini, til stor overraskelse og beundring, indtil hun fortalte at det altså var en traktor :-)
K.H. Anette fra Fru Pedersens have