fredag den 29. marts 2019

Glutenfri Pandekager der smager

  • 200 g fuldkornsrismel
  • 1,5 tsk.  sukker
  • 0,5 tsk.  salt
  • 0,25 tsk. kardemomme
  • 1 knsp vaniliepulver
  • 4,5 dl havremælk
  • 2 æg
  • 1 tsk citronolie
  • 1 spsk kokosolie eller smørbar blok


  • Bland alle tørre ingredienser
  • Tilsæt  havremælken og pisk det sammen. 
  • Tilsæt æg og citronolie og pisk det sammen. 
  • Smelt kokosolien på en pande og bland det i dejen under piskning.

    Bag pandekagerne som du plejer 1 - 2 min på hver side.
  • Husk at dække dem til undervejs. 
  • Klar til servering med det fyld du ønsker, fx. citronsaft & sukker eller en god marmelade.


    • Madpandekager:
    • 4 æg
    • 2 spsk.  rapsolie 
    • 100 g majsmel
    • 100 g fuldkornsrismel
    • 3 dl vand
    • 1 tsk. salt
    • 1 tsk.  merian eller andet krydderi
  • Ingen kommentarer: