fredag den 22. marts 2019

Fisk


Fiskefrikadeller - igen en gluten- og mælkefri opskrift
500 g lange og lyssej eller anden hvid fisk.
1 løg (finthakket eller revet)
75 g havreklid (eller brødkrumme eller mel)
1 æg
1-2 dl mælk - i dette tilfælde mandelmælk
salt og peber
smørbar blok og olie (til stegning)
Tilbehør: aspargeskartofler og persillesovs
Sådan laver du fiskefrikadeller
1. Hak fiskekødet groft – brug en kniv, og derefter en håndmixer. 
Rør fiskefarsen med 1 tsk salt og tilsæt løg og klid. Rør ægget i og tilsæt mælken lidt ad gangen. Krydr med peber og lad evt. farsen hvile ½ time i køleskab.
2. Rør farsen igennem og tilsæt evt. lidt mere mælk. Form den til frikadeller og steg dem på en varm pande med smør og olie i 5-6 min. på 3 sider.

Persillesovsen lavede jeg på CremeVegan og Smørbar Blok fra Naturli'!

Ingen kommentarer: