torsdag den 4. juni 2009

Køkkenhaven

Photobucket
Nu er køkkenhaven sået og plantet til, samt udvidet med flere kvadratmeter med plads til bla. bønner, squash og selleri.
Knoldselleri er plantet ud i tre rækker i samme bed som rødbederne, og morgenfruer i hveranden række for farvernes skyld.
Det hele er omkranset af Stolte Kavalerer.

Uheldigvis vælter ukrudtet op af jorden, så der skal hakkes næsten hveranden dag. Godt at have et rigtig skartpt lugejern.

5 kommentarer:

Doug sagde ...

Obviously squash isn't native to Denmark :-)

Happy gardening, Elin!

Lone sagde ...

Jeg nyder de smukke billeder fra dit dejlige Vilhelmsdal.
God weekend :-)

Madame sagde ...

Det lyder dejligt, at I snart kan høste egne grøntsager - det har vi ikke prøvet, siden sønnike boede hjemme og selv passede sin køkkenhave ;-)

Ellen sagde ...

Hvor ER du flittig!
Tænk at have al den energi til både at ordne, så og derefter luge i én uendelighed - jeg tror kun, jeg ville orke at høste. Det må til gengæld også være noget af det bedste her i livet - at kunne høste sine egne, hjemmedyrkede grøntsager :-)

Elin sagde ...

Hi Doug,

Squash, zucchini . . . yes, and tomatoes as well. I always grew way too many squash, but they look terrific!
Lone, tak i lige måde :-)

Gitte, vi glæder os også. Har ikke haft tid til andet end lidt persille og krydderurter sidste år, så NU skulle det være!

Ja, Ellen her er jo plads nok, og en plov og harve i laden, så for et rigtigt have menneske er det jo paradis!!

Det med ukrudtet prøver jeg at tage som det kommer, d.v.s. hakke lidt hveranden dag, for ellers tager det overhånd, det har jeg også røvet, og det kommer såmænd nok til at ske igen :-)