tirsdag den 3. december 2013

En AdventskroneJeg er glad for igen i år at have plads til at hænge min Adventskrone op i udstillingen. Kronen lavede jeg i 2011, sendte dette FOTO ind til IdeMøblers store julekonkurrence, og vandt hovedpræmien, en Verner Panton lampe værdi 7.850,- kr.! Lampen har jeg dog solgt igen, vi er mest til levende lys her på gården. Den egentlige grund til, at jeg gik igang med så stor en opgave, var at jeg længe havde ledt efter en rigtig stor lysekrone der kunne bære bloklys. Det kunne jeg ganske enkelt ikke finde nogen steder, så jeg tænkte at så måtte jeg jo lave den selv! Som sagt så gjort, materialerne havde jeg liggende, vildthegn, kogler og sejlgarn. Og så fulgte mange timers arbejde med tang og saks. . . .

3 kommentarer:

Katinka Raabymagle sagde ...

Smukt og enkelt - jeg elsker hængende adventskranse og skal hvert år udfordre mig selv og kransen til nye veje at tage den. Dejligt og vildt inspirerende...for de hængende kan noget særligt. De kan blive til svævende smykker, som din så fint også illustrerer.

Dejlig decemberdag fra Katinka

Elin sagde ...

Kære Katinka, tak for din kommentar, som jeg blev glad for!

Vi har også altid hængende adventskranse, i mange år brugte vi den traditionelle med blot hvide lys og røde sløjfer på en grankrans.

Men denne krans kan jeg have i mange år og bruge også udenfor sæson ;-)

Bente Holst sagde ...

Det er da også en meget flot adventskrans, du har lavet :-)