tirsdag den 1. oktober 2013

Fasanschnitzel - Fasan Bryst stegt som Wienerschnitzel

Vågnede i morges, ved solopgang, ved lyden af et riffelskud nede fra skoven. Jagten er gået ind, i dette tilfælde var det nok en råbuk skuddet gjaldt. Fasaner er her også mange af, jeg fodrer dem ude ved småfuglenes foderhus!

2 Fasanbryster
1 Æg
Lidt Mel & Rasp, Salt & Peber
Citron
Revet peberrod
Kapers

Fasanbrysterne vendes i æg og mel med rasp. Krydres med salt og peber, steges derefter på panden i smør, ca. 4 min. på hver side, ved god varme.
Fasanbrysterne pyntes med citronskiver, derpå revet peberrod og kapers.

Tilbehør: Pommes Frites eller råstegte kartofler med frisk rosmarin
Kogte rødbeder i små tern, vendt i Citronolie.
Små grønne, let dampede ærter.

Ingen kommentarer: