søndag den 4. august 2013

En Frodig Oase

En Frodig Oase – det er lige hvad Drivhuset ligner for tiden! Alt er vokset i rasende fart i denne varme, Agurkerne bliver længere og længere, salaten står flot og lysegrøn og Hawaiblomsten laver 4 - 5 nye blomster ad gangen . . .
Jordbærplanterne er i fuld gang med at sætte andet hold Jordbær! Mon det er helt normalt?

Tomaterne modnes og tynger planterne ned. Så er det godt at have gemt de fine skriggrønne basilikum potter, som nu fungerer som bunddække under de nederste klaser.

Basilikum planterne stortrives på reolerne under den 20 år gamle Vin vi lige har købt på Rolskovs Planteskole. Et sted vi meget varmt kan anbefale! Her kan i se deres udvalg:  www.italiangardens.dk Der  står ganske vist "ikke salg til private" - men det er der!

Lille Figentræ står med mange, endnu ikke modne, frugter . . .


Grønne Snackpeber med gule blade? Det er vist tid for at vande med gødningsvand!

5 kommentarer:

Bente Holst sagde ...

Hvor ser der fint og appetitligt ud i dit drivhus :-) Jeg nyder også mit drivhus i øjeblikket, hvor man nu kan høste frugterne af sine anstrengelser :-)

Henrik sagde ...

Rolskov planteskole er et farligt sted, jeg "kom" en gang til at købe 2 kæmpepalmer da jeg aflagde den visit...Det er nu blevet rigtigt dejligt jeres drivhus, man tænker hvordan kunne man undvære det før.

Elin sagde ...

Hej Bente, tak for din kommentar, og ja det er skønt med et drivhus, der er så mange glæder!

Jeg ville gerne have set dit, men nu blogger ikke?

Elin sagde ...

Hej Henrik, uha uha!! Det var første gang at vi besøgte Rolskov's, men det bliver bestemt ikke sidste! Tænk engang, roser til det halve af hvad de tager andre steder, store vinstokke til halv pris, og et væld af skønne planter man ikke ser andre steder!

Du har ret i det med drivhuset, jeg kan slet ikke forstå vi ikke har fundet på det noget før :-)

Elin sagde ...

Nå Bente, så fandt jeg din blog, men først i 'anden omgang' :-)
Først røg jeg ind på din Google profil, og der var ikke link til en blog, det var på min IPad, men nu er jeg på Mac'en og der er jo din blog, som jeg vil sætte på min blogliste omg.!