tirsdag den 29. januar 2013

Held og atter Held

De ting der sker i livet for dig, er det mon noget du tror, sker alene ud fra held eller uheld og tilfældigheder - i så fald er du ikke alene om denne opfattelse. Men du kender sikkert også sætningen: ”Som du sår, vil du høste” og den er så sand, som den er sagt. Mon det er sandt at alt hvad vi oplever, tiltrækker vi via vores tankegang og følelsesmæssige reaktioner? Min Facebook veninde forfatteren Irma Lauridsen vil nok nikke genkendende til denne lille fortælling om mine oplevelser i december 2012.

I starten af december vandt jeg en dejlig dunjakke (værdi 799,-) i en ganske almindelig Facebook konkurrence, på siden Center Mode i Odder! Man skulle bare klikke 'like' og dele siden! Jeg plejer ikke at gøre den slags, men synet af jakken fik mig til at tænke på at jeg faktisk manglede sådan et stykke letvægtsovertøj, til mine motionsture. Og  jeg vandt og kunne dagen efter tage ind og hente jakken!

Midt i december udskrev IdéMøbler en Advents konkurrence. Design en Adventskrans, fotografer den og send os dit foto! Som sagt så gjort, jeg sendte dem et foto af min Adventskrone og vandt konkurrencen! Præmie: En Verner Panton GLOBE Lampe (værdi 8.999,-)


Sidst i december deltog jeg, kraftig inspireret af mine andre 'klik&vind' konkurrencer, i Alt for Damernes store Julekonkurrence, glemte alt om det og blev ganske overrasket da jeg modtog en mail fra designer Josephine Bergsøe, om at jeg mellem over 5000 deltagere var udtrukket til at vinde en smuk ring, en Twister, med sølv, 18, 22 og 24 karats guld, samt safir, brillanter og diamanter! (værdi 10.000,-) Jeg troede først det var en joke, men nej, er  p.t. i dialog med Josephine om ringens sammensætning og farver. Hvor heldig kan man være?

Meget heldig! Vi havde hele december salg af Juletræer, og en skønne dag trillede en stor, sort bil ind på gårdspladsen, ført af en nydelig yngre kvinde, der hurtigt valgte et træ. Da træet var nettet og skulle ind i bilen viste der sig at der ikke var så god plads derinde, da bagagerummet var fyldt op af bl.a. 2 sorte plast affaldssække. Kvinden hev én af sækkene ud og stod først lidt tvivlrådig, hvorpå hun, efter at have kastet et blik på mine vinterstøvler, pludselig spurgte mig hvilket nummer jeg brugte i sko? For hvis jeg brugte 40, kunne jeg måske hjælpe hende af med disse to irriterende sække, og således skaffe plads til træet! Så var hun også fri for at køre på Genbrugspladsen! Ja, jeg måtte gerne få dem, kvit og frit, de skulle alligevel ud! Hun åbnede straks en kasse og viste mig indholdet: et par knælange, sorte skindstøvler fra Billi Bi! En anden kasse indeholdt et par bronzefarvede stiletter fra Bruuns Bazaar og så fremdeles! Den glade giver fik selvfølgelig sin betaling for juletræet tilbage, hvorpå hun udbrød: Ja, vi handler da bare på Jysk!

Da jeg fik poserne ind i huset viste det sig at jeg var blevet 14 par sko og 4 par støvler rigere! Alt i bedste kvalitet, de fleste slet ikke brugt og alle med papir i snuderne, prisskilte og i original emballage! Det var sko jeg hjertens gerne selv ville have købt, hvis ikke det er fordi jeg bor og arbejder på landet og stort set går i jeans, boots og T-shirts hver dag, når jeg enten arbejder i atelieret eller i haven. Jeg ejer 3 par støvler og under 10 par sko i forvejen, så nu har jeg sko til de næste mange år! Jeg har givet 4 par væk til veninder, men glæder mig til at bruge de andre.

Kan man tiltrække held?  Jeg har aldrig før vundet noget særligt, spiller ikke og er ikke noget konkurrencemenneske.  Men jeg tror på visualisering for det har før virket for mig.Hvad mener andre mon om dette?  Jeg vil ikke begynde at spille, men klikker stadig løs på Facebook konkurrencerne :-)

5 kommentarer:

marie sagde ...

Til lykke til lykke med de mange gevinster, som oven i købet ser aldeles lækre ud.

Mathias Emil sagde ...

Kære Elin,
Ja, hvor heldig har man lov at være? Stort tillykke, det må være fantastisk at vinde sådanne gaver og ikke mindst at få 14 par designersko forærende!
Jeg selv vandt for nylig en dvd med Søren Ryge, men det blegner ligesom lidt ved siden af en diamantring.
Tak for en dejlig og inspirerende blog.
Lune hilsener Mathias

Bente sagde ...

Dejligt med sådan et held. Tillykke siger man ikke, at der kommer 3 efter hinanden. Det passer jo fint på dig.

Bente Lund sagde ...

Altså, hvor heldig har man lov at være:-) Tillykke med de fine gevinster, og hvor er ringen da bare vild flot.

Du må endelig huske at spille lotto, for når du først sidder under en heldig stjerne, såeh ved man jo aldrig hvad der ellers kunne falde i gevinstkurven.
Kh Bente

Henrik sagde ...

Hej Elin. velkommen til i min franske have. Fransk/italiensk havestil er simpelthen forførende, ligesom maden.
Det lyder som et rigtig godt projekt med betonstøberi, jeg vil da kigge med og se om ikke jeg kan lære nogle tricks.
En rigtig skøn have og butik, jeg kunne hurtigt tømme kontoen, det ville nok kun tage 5 min. med de skønne jernvarer.
Henrik