tirsdag den 6. maj 2014

Forår i Drivhuset

Alt går planmæssigt i Drivhuset, selv den visne pind, der hedder en Vinstok, og som stod med små skimmelagtigt betrukne knopper, er nu i fuld vigør og skyder lange skud i alle retninger! Jeg troede den var gået ud, men nej, der er liv og ikke nok med det: der kommer druer, for den bærer en anselig mængde blomsterstande!

I bedet til venstre er der plantet salat ud. Salaten såede jeg i små potter i midten af april og plantede ud d. 25. april. Salat i drivhuset er en succes i forhold tl andre år med salat på friland/i højbedet. Sneglene åd den allere i starten af vækstperioden og dét, de ikke åd, var alligevel uspiseligt med slimede sneglespor. Nu har vi frisk og ren salat, lige til at plukke med ind i køkkenet!
Jordbærplanterne stortrives og har allerede mange små, grønne bær. De er en del foran planterne ude i haven.

1 kommentar:

Stein sagde ...

Så hyggelig at drueranken klarte seg! Det var litt av en størrelse på den. Mine drueranker er betydelig mindre og har bare kommet med blader så langt i år. Å dyrke salat i drivhuset var jo en smart ide. Jeg har heldigvis ikke snegler i hagen, men hos meg spiser vånd/jordrotte opp plantene nedenfra :-(
Ønsker deg en fortsatt riktig fin dag
Stein