fredag den 21. juni 2013

Vi Hekser på Vilhelmsdal

Så er det igen tid til at fremstille Heks, og det er den samme model hvert år: Saml en lille bunke kviste, mal dem sort sådan lidt løseligt. Fold et stor spids kræmmerhus af kraftigt papir, mal den sort. Find en stok og mal den sort!

Et gammelt 'ansigt' i ler, som jeg genbruger år for år. Læg husholdningsfilm henover, lav en opløsning af lidt vand og limlak og dyp avispapirstrimler deri, som lægges lagvis henover formen. Pres det godt sammen og lad tørre natten over.

Kroppen består af et gammelt kasseret biltæppe, snøret sammen passende steder.

Så skal hatten have en skygge. Tegn en cirkel efter 'kræmmerhuset' og klip den ud. Klip derefter en endnu større cirkel i hatteskyggens diameter. Klæb de 2 dele sammen med papirtape på kryds og tværs. Mal det sort!


På med en gammel ( sort) kasseret tunika, træk noget af rygstykket op over hovedet, sæt masken ind og klæb den fast med papirtape. Tag ærmerne og stram dem til under hagen på Heksen. En grov snor bruges som bælte.

På med Hatten. Til Make Up har jeg brugt en sort tusch og en rød glimmer tusch!

De brugte plastic engangshandsker blev også anvendt - med lidt glimmer på 'neglene' :-) God fornøjelse!

2 kommentarer:

CuginaK sagde ...

Hvor er hun fin - og en smule uhyggelig :) Nænner du virkelig at futte hende af? På den anden side, hvad kun ikke finde på, hvis du beholdt hende? Flot lavet! Midsommerhilsener fra Anne Mette, med en, til tider, lidt for livlig fantasi ;)

Ellen sagde ...

Hold da op, hvor gør du meget ud af jeres heks - og hvor er hun flot ... eller hvad det nu hedder, når man er en grim heks :-)