fredag den 15. februar 2013

Væk med alt Det Grønne!

   Det var nok en overskrift der kunne få nogen helt op i det røde felt, her på denne årstid hvor det grønne netop er noget vi i den grad længtes efter, ikke sandt :-)
   Men bare rolig! Jeg savner også at kunne se noget grønt udenfor vinduerne og ikke bare det kedelige sne og islag der dækker de grønne vækster og græsset, vi véd står på spring derude. Nej - her handler det om opgradering af buketter! Så væk med alt det halvvisne grønne og de mørke og slappe nellikker!

   Bingo! Den store buket fra sidste lørdag er nu opgraderet til 2 skønne buketter med hver sit særpræg! Som I kan se var jeg optimistisk og havde 3 vaser klar - men her blev sorteret hårdt ud, så kun de bedste blev tilbage.

1 kommentar:

Henrik sagde ...

Hej Elin. Tænk at vi bor så tæt på hinanden, jeg bor på Nymarks alle i mårslet. Nå men dejligt drivhus I får jer, havde selv længe kig på netop Uranius i den version. Men glas og en flytning i fremtiden hænger ikke rigtigt så godt sammen. Det er alfa og omega men en god sokkel som den din Lasse har lavet, det løfter virkeligt kvalitetsindtrykket.
Henrik