søndag den 27. marts 2011

Forår i Skovhaven


Denne weekend (og sidste weekend og den næste med) skal der arbejdes i Skovhaven. Vi fælder 2-3 træer pr. weekend, et
stort arbejde med først at få træet lagt ned, derefter skære kronen op og så skære stamme og store grene fra i passende
stykker til senere brug i Stoker fyr og brændeovne. Her bliver en masse lys og luft omkring huset og i det område hvor vi
vil udvide med en urte og staudehave mellem søen og stuehuset.

3 kommentarer:

anjoe playhouse sagde ...

Det ser mægtig proff. ud - men det kræves også, hvis der skal ændres meget ;-)
Hos os døde den 10 år gamle, elektriske motorsav, da den var ved at beskære en meget tæt og over 3 meter høj hæk. Et nyt dyr købtes, men blev ved med at smide kæden, ligegyldig flittig stramning. Durk retur til forhandler, og jo, den var udu, og den sidste man havde udviste samme fejl. Nu står vi med en dyrere og krydser fingre for, at den dur ;-)
Vores første kostede ikke mere end kvajeren...
At I bruger en benzindreven er logik for burhøns *LOL* Vores gamle nedlagde flere gamle frugttræer på vores grund, savede sig vej i scorede stammer m.v.

Elin sagde ...

10 år var ellers helt pænt . . . !
Vi har både en elektrisk (min) og en benzin (mandens):-) og ja - de kæder har det med at hoppe af i tide og utide, men hvis man sliber kæden ofte sker det ikke så tit. Men det er ligegodt noget bøvl!

Men nu får vi da lanht om længe lidt lys og luft rundt om huset :-)

Stein sagde ...

Så driftige dere er! :-D
Jeg har enda ikke fått mulighet å gjøre noe i skogen i Sverige. Til det er det for vått ennå, men jeg har samme planer som deg :-)
Det skal bli spennende å følge prosjektet deres! Jeg reiser noen uker til Spania nå, så jeg kommer nok ikke til å være så mye online. Ha en fortsatt riktig fin vår så lenge!