torsdag den 14. januar 2010

Dyr i Sneen

Photobucket
De sidste par år har tre rådyr så godt som hver dag passeret forbi på skovstien lige udenfor vinduerne. Denne vinter er der
dog kun to dyr tilbage og to er for lidt til en flok. Sidste vinter så vi dyrene fra forskellige småflokke samles til hvad man
i jægersprog kalder et "spring" på op til 11-12 dyr. Spændende om de gør det igen i år.
Jeg tog disse fotos ud af vinduet fra mit lille rodekontor her til morgen :-)

Photobucket

9 kommentarer:

Ravheksen sagde ...

Hvor er du heldig med sådan et syn uden for vinduerne:-)

Marina sagde ...

Dejlige billeder, både disse og dine mange andre vinterbilleder. Jeg har slet ikke set vores dådyr i år og selvom jeg bliver sur på dem når de spiser mine tulipaner så savner jeg dem nu hvor de ikke er der.

Madame sagde ...

Det er meget smukke billeder, Elin! Vi har også stadig tre-fire rådyr, der kommer her. Af sidste vinters lille flok kommer nu kun en rå og hendes store unger.

Eva sagde ...

Mens vi nyder de smukke billeder af vinteren, må vi vel tillade os at få bare lidt forårsfornemmelser... Man kan vel godt begynde at tænke på poser med blomsterfrø?

Eva sagde ...

Mens vi nyder de smukke billeder af vinteren, må vi vel tillade os at få bare lidt forårsfornemmelser... Man kan vel godt begynde at tænke på poser med blomsterfrø?

Anonym sagde ...

Hvor ville jeg gerne eje et rodekontor som dit ;-)
nb. Mit er altid rodet - men det er vist 2 år siden, at vi på den åbne mark mod vest oplevede flere dådyr komme løbende og så krydse vejen for at fortsætte markerne mod øst. Og da vi valgte at nyde synet durk; altså ikke hente kamera :-D

Anonym sagde ...

Is the photo caption "deer I seen" ? My Danish is a little rusty ;-)
They are beautiful... and just like the ones we have here. Hope all is well at Vilhelmsdal, and you are staying warm! We are leaving tomorrow for Florida, and then the D.R. on Thursday. Yahoo!!!
I'll be sure to take lots of pictures and post some on F.B.
Warm wishes for you and Lasse.
Woofy

Elin sagde ...

Tak for alle kommentarerne. Ja, det gælder om at finde noget at glæde sig over i denne kolde tid, og det er dejligt med dyrene udenfor, fugle, fasaner og rådyr og hvad der ellers kommer forbi. Jeg er ikke fan af januar, februar og marts, ville mget hellere kunne arbejde udenfor med noget brændehugning, beskæring og denslags, men det har lange udsigter.

Jeg gør som Eva og drømmer om blomsterfrø og småplanter! Lægger alle havebøgerne frem og glæder mig over fotos af skønne haver. . .

Woofy: Dyr i sneen is: Deer in the snow :-)
Happy Hollydays!

Elegies sagde ...

Deer are just so sweet.